Further processing options
local holding

Store book ..., 2021 / Cornelia Dörries

Bibliographic Details
Authors and Corporations: Dörries, Cornelia (Author)
Title: Store book ... 2021 / Cornelia Dörries
Type of Resource: Book Still Image Illustrated Book
Language: German
published:
München Callwey 2021
Series: Store book ...; 2021
Subjects:
Source: Verbunddaten SWB
LEADER 01647cam a2200433 c4500
001 0-1759265675
003 DE-627
005 20210729113429.0
007 tu
008 210601s2021 gw ||||| 00| ||ger c
020 |a 9783982303604  |9 978-3-9823036-0-4 
035 |a (DE-627)1759265675 
035 |a (DE-599)KXP1759265675 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
044 |c XA-DE-BY 
082 0 |a 740  |q DE-101  |2 23sdnb 
082 0 |a 720 
082 0 4 |a 740 
084 |a ZH 8550  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/156274: 
245 1 0 |a Store book ...  |n 2021 / Cornelia Dörries 
264 1 |a München  |b Callwey  |c 2021 
300 |a 224 Seiten  |b Illustrationen 
336 |a unbewegtes Bild  |b sti  |2 rdacontent 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Bildband  |0 (DE-588)4145395-5  |0 (DE-627)104450835  |0 (DE-576)209741139  |2 gnd-content 
655 7 |a Beispielsammlung  |0 (DE-588)4144384-6  |0 (DE-627)104798521  |0 (DE-576)209733659  |2 gnd-content 
700 1 |a Dörries, Cornelia  |d 1969-  |e VerfasserIn  |0 (DE-588)122483804  |0 (DE-627)081971842  |0 (DE-576)183394089  |4 aut 
773 1 8 |w (DE-627)843635924  |w (DE-576)453307124  |w (DE-600)2842493-1  |g 2021  |q 2021,2021  |7 |||s 
936 r v |a ZH 8550  |b Laden-, Schaufenstergestaltung  |k Technik  |k Architektur  |k Innenarchitektur  |k Laden-, Schaufenstergestaltung  |0 (DE-627)1270642197  |0 (DE-625)rvk/156274:  |0 (DE-576)200642197 
951 |a JV 
020 |a 3982303605 
983 |a (DE-Zwi2)500317043 
975 |c B 
852 |a DE-Zwi2  |z 2021-07-29T11:34:29Z  |x 2021-07-30 
975 |o 75/23533 
980 |a 1759265675  |b 0  |k 1759265675 
openURL url_ver=Z39.88-2004&ctx_ver=Z39.88-2004&ctx_enc=info%3Aofi%2Fenc%3AUTF-8&rfr_id=info%3Asid%2Fwww.ub.uni-leipzig.de%3Agenerator&rft.title=Store+book+.&rft.date=2021&rft_val_fmt=info%3Aofi%2Ffmt%3Akev%3Amtx%3Abook&rft.genre=book&rft.btitle=Store+book+.&rft.au=D%C3%B6rries%2C+Cornelia&rft.pub=Callwey&rft.edition=&rft.isbn=3982303605
SOLR
_version_ 1706689237568454656
access_facet Local Holdings
author Dörries, Cornelia
author_facet Dörries, Cornelia
author_role aut
author_sort Dörries, Cornelia 1969-
author_variant c d cd
barcode_dezwi2 00321698
branch_dezwi2 ZB Schneeberg
callnumber-sort
callnumber_dezwi2 ZH 8550 D652, 75/23533 ZH 8550 D652
collcode_dezwi2 Freihand
container_reference 2021
ctrlnum (DE-627)1759265675, (DE-599)KXP1759265675
dewey-full 740, 720
dewey-hundreds 700 - Arts & recreation
dewey-ones 740 - Drawing & decorative arts, 720 - Architecture
dewey-raw 740, 720
dewey-search 740, 720
dewey-sort 3740
dewey-tens 740 - Drawing & decorative arts, 720 - Architecture
facet_avail Local
finc_class_facet Technik, Kunst und Kunstgeschichte, Land- und Forstwirtschaft, Gartenbau, Fischereiwirtschaft, Hauswirtschaft
fincclass_txtF_mv technology, architecture, finearts
format Book, StillImage, IllustratedBook
format_access_txtF_mv Book, E-Book
format_de14 Book, E-Book
format_de15 Book, E-Book
format_del152 Buch
format_detail_txtF_mv text-print-monograph-independent
format_dezi4 e-Book
format_dezwi2 Book
format_finc Book, E-Book, Visual Media
format_legacy Book
format_legacy_nrw Book, E-Book
format_nrw Book, E-Book
format_strict_txtF_mv Book
genre Bildband (DE-588)4145395-5 (DE-627)104450835 (DE-576)209741139 gnd-content, Beispielsammlung (DE-588)4144384-6 (DE-627)104798521 (DE-576)209733659 gnd-content
genre_facet Bildband, Beispielsammlung
geogr_code not assigned
geogr_code_person not assigned
hierarchy_parent_id 0-843635924
hierarchy_parent_title Store book ...
hierarchy_sequence 2021,2021
hierarchy_top_id 0-843635924
hierarchy_top_title Store book ...
id 0-1759265675
illustrated Not Illustrated
imprint München, Callwey, 2021
imprint_str_mv München: Callwey, 2021
institution DE-Zwi2
is_hierarchy_id 0-1759265675
is_hierarchy_title Store book ...
isbn 9783982303604, 3982303605
isil_str_mv DE-Zwi2
kxp_id_str 1759265675
language German
last_indexed 2021-07-30T06:14:51.718Z
match_str drries:2021:storebook:2021corneliadorries
mega_collection Verbunddaten SWB
multipart_link 453307124
multipart_part (453307124)2021
multipart_set c
names_id_str_mv (DE-588)122483804, (DE-627)081971842, (DE-576)183394089
physical 224 Seiten; Illustrationen
publishDate 2021
publishDateSort 2021
publishPlace München
publisher Callwey
record_id 1759265675
recordtype marcfinc
rsn (DE-Zwi2)500317043
rvk_facet ZH 8550
rvk_label Technik, Architektur, Innenarchitektur, Laden-, Schaufenstergestaltung
rvk_path ZH 8000 - ZH 8985, ZH 8550, ZH, ZG - ZS
rvk_path_str_mv ZH 8000 - ZH 8985, ZH 8550, ZH, ZG - ZS
score 17,69352
source_id 0
spelling Store book ... 2021 / Cornelia Dörries, München Callwey 2021, 224 Seiten Illustrationen, unbewegtes Bild sti rdacontent, Text txt rdacontent, ohne Hilfsmittel zu benutzen n rdamedia, Band nc rdacarrier, Bildband (DE-588)4145395-5 (DE-627)104450835 (DE-576)209741139 gnd-content, Beispielsammlung (DE-588)4144384-6 (DE-627)104798521 (DE-576)209733659 gnd-content, Dörries, Cornelia 1969- VerfasserIn (DE-588)122483804 (DE-627)081971842 (DE-576)183394089 aut, (DE-627)843635924 (DE-576)453307124 (DE-600)2842493-1 2021 2021,2021 |||s, DE-Zwi2 2021-07-29T11:34:29Z 2021-07-30
spellingShingle Dörries, Cornelia, Store book ., Bildband, Beispielsammlung
title Store book .
title_auth Store book ...
title_full Store book ... 2021 / Cornelia Dörries
title_fullStr Store book ... 2021 / Cornelia Dörries
title_full_unstemmed Store book ... 2021 / Cornelia Dörries
title_in_hierarchy 2021 / Cornelia Dörries. (2021)
title_list_str Store book ..., 2021 / Cornelia Dörries
title_part_str 2021 / Cornelia Dörries
title_short Store book ...
title_sort store book
topic Bildband, Beispielsammlung
topic_facet Bildband, Beispielsammlung