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The complete confectioner: or, the whole art of confectionary, made easy: also receipts for home-made wines, cordials, french and italian liqueurs
Gespeichert in:
Personen und Körperschaften: | |
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Titel: | The complete confectioner: or, the whole art of confectionary, made easy: also receipts for home-made wines, cordials, french and italian liqueurs/ by Frederic Nutt |
Ausgabe: | 8. ed. |
Format: | E-Book |
Sprache: | Englisch |
veröffentlicht: |
London
Biggs, Successor to Leigh and Son
[1819]
Online-Ausg.. Dresden SLUB 2009 |
Schlagwörter: | |
2009: | Digitale Sammlungen. Bibliotheca Gastronomica, 2009 |
Druckausg.: | Nutt, Frederic, The complete confectioner, 8. ed., London : Biggs, Successor to Leigh and Son, 1819, XXIV, 261 S. |
Quelle: | Verbunddaten SWB Lizenzfreie Online-Ressourcen |