Eintrag weiter verarbeiten

Emulsifying properties of pea protein: influence of protein concentration, homogenization pressure and addition of saponins

Gespeichert in:

Veröffentlicht in: Abstract book for posters - processing of novel structures for functionality, University of Leeds, UK (2018), Seite [30]
Personen und Körperschaften: Reichert, Corina L. (VerfasserIn), Salminen, Hanna (VerfasserIn), Weiss, Jochen (VerfasserIn)
Titel: Emulsifying properties of pea protein: influence of protein concentration, homogenization pressure and addition of saponins/ Corina L. Reichert, Hanna Salminen, Jochen Weiss
Format: E-Book-Kapitel Konferenzbericht
Sprache: Englisch
veröffentlicht:
[2018]
Gesamtaufnahme: Food Colloids Conference (17. : 2017 : Leeds): Abstract book for posters - processing of novel structures for functionality, University of Leeds, UK, (2018), Seite [30]
, year:2018
Schlagwörter:
Quelle: Verbunddaten SWB
Lizenzfreie Online-Ressourcen
Wird geladen...