Eintrag weiter verarbeiten
Emulsifying properties of pea protein: influence of protein concentration, homogenization pressure and addition of saponins
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Abstract book for posters - processing of novel structures for functionality, University of Leeds, UK (2018), Seite [30] |
---|---|
Personen und Körperschaften: | , , |
Titel: | Emulsifying properties of pea protein: influence of protein concentration, homogenization pressure and addition of saponins/ Corina L. Reichert, Hanna Salminen, Jochen Weiss |
Format: | E-Book-Kapitel Konferenzbericht |
Sprache: | Englisch |
veröffentlicht: |
[2018]
|
Gesamtaufnahme: |
Food Colloids Conference (17. : 2017 : Leeds): Abstract book for posters - processing of novel structures for functionality, University of Leeds, UK, (2018), Seite [30]
, year:2018 |
Schlagwörter: | |
Quelle: | Verbunddaten SWB Lizenzfreie Online-Ressourcen |
Wird geladen...